Nieuws
Now Reading
Help Tricky Towers van WeirdBeard de Greenlight door
0

Help Tricky Towers van WeirdBeard de Greenlight door

by Eric Bartelson7 januari, 2016

De Amsterdamse studio WeirdBeard bouwt stug voort aan die ene game met de vallende blokjes die ze zoveel kopzorgen en succes heeft opgeleverd. Ooit in een ver verleden begonnen als Flash spelletje, daarna in Unity omgebouwd naar de mobile game 99 Bricks: Wizard Academy en nu in ontwikkeling voor PlayStation 4 als Tricky Towers.

Daar is nu ook de PC, Mac & Linux versie bijgekomen die wel nog eerst even door Steams Greenlight moet worden heen geloodst. Check de Steam-pagina hier en help WeirdBeard de winter door. Release staat voor ‘early 2016’.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.