Nieuws
Now Reading
Maak Screenshake mogelijk door mee te doen met crowdfunding
0

Maak Screenshake mogelijk door mee te doen met crowdfunding

by Eric Bartelson5 januari, 2016

Screenshake, het ‘enige culturele gamefestival van België’, vindt plaats in Antwerpen van 19 tot 21 februari. Organisator The House of Indie is een crowdfunding campagne begonnen om de kosten voor de organisatie te dragen. Met vier dagen te gaan is er nog 1565 dollar nodig. Check hier de site en doe mee. 

Wat kun je verwachten van Screenshake? Volgens het persbericht: Op het programma voor Screenshake 2016 staan ondermeer een game expo met toegankelijke installaties en zorgvuldig gecureerde indie games, een kunstexpo, inspirerende talks van een dozijn nationale en internationale schrijvers, journalisten, ontwikkelaars en academici, een documentaire screening, een showcase van Belgische ontwikkelaars, twee interactieve live performances van games (waaronder één met live geïmproviseerde muzikale begeleiding) en twee avonden vol muzikale optredens.

Screenshake vindt net zoals vorig jaar plaats in Antwerps cultuurhuis Het Bos en wordt voor het vierde jaar op rij georganiseerd door Antwerps indie game collectief The House of Indie.

screenshake 2015_game_expo screenshake 2015_localmultiplayer_hall screenshake 2015_talks

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.