Nieuws
Now Reading
Het leukste gratis kerstspelletje blijft toch wel deze gouwe ouwe
0

Het leukste gratis kerstspelletje blijft toch wel deze gouwe ouwe

by Eric Bartelson24 december, 2015

In 2012 maakten de mannen van Weirdbeard een fantastisch kerstspelletje voor ons, ter ere van ons vijfjarig bestaan (of was het nou vijftig? Soms voelt het net zo namelijk…).We hebben ‘m sindsdien elke kerst weer even onder de aandacht gebracht en hij is elk jaar toch zeker nog een keer of elf, twaalf gespeeld. Om een traditie een traditie te maken, moet je iets net zo vaak herhalen totdat mensen niet beter weten. Vandaar voor het vierde jaar op rij de traditionele kerstgroet van Control.

Een welgemeende kerst van het Control team. Eet smakelijk.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.