Nieuws
Now Reading
Zo trainen AJAX, PSV, Feyenoord en AZ met de Oculus Rift (video)
0

Zo trainen AJAX, PSV, Feyenoord en AZ met de Oculus Rift (video)

by Matthijs Dierckx11 november, 2015

Tijdens de Interactive Media Summit 2015 (zuster event van Control Conference) spraken de makers van Beyond Sports over hoe zij game technieken inzetten bij prof clubs. (Uitleg begint op ongeveer 3 minuten)

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.