Nieuws
Now Reading
Daniël Ernst vier dagen opgesloten in torenkamer tijdens Dutch VR Days
0

Daniël Ernst vier dagen opgesloten in torenkamer tijdens Dutch VR Days

by Eric Bartelson6 november, 2015

Daniël Ernst is VR kunstenaar die virtuele diorama’s bouwt die te bekijken zijn met een VR bril. Tijdens de eerste Dutch VR Days liet hij zich (vrijwillig) opsluiten in het torenkamertje van VondelCS in het kader van Radio 4 programma Opium. Hij ontwierp daar een postduivenkantoor en werkte aan een gedeelte van de soundtrack die live ten gehore werd gebracht in de uitzending. Tussendoor zat Ernst ook nog in een panel tijdens de Dutch VR Days.

Bekijk hier het werk van Daniël Ernst.

Bekijk hieronder een gedeelte van het programma van de Dutch VR Days, waaronder het panel met onder meer Daniel Ernst. (Meer video’s van het event: http://dutchvrdays.nl/recaps/)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.