Nieuws
Now Reading
Dit is de Spotify playlist naar aanleiding van de Dutch Game Awards nominatiefilmpjes
0

Dit is de Spotify playlist naar aanleiding van de Dutch Game Awards nominatiefilmpjes

by Eric Bartelson28 oktober, 2015

Al zes jaar maakt Teun Vermeer de spectaculaire nominatiefilmpjes voor de Dutch Game Awards. Dat betekent dat er al zes jaar lang tussen de 12 en 15 filmpjes per avond zijn geproduceerd met elk een eigen muziekje. Dat levert een fijne playlist op. Check hieronder de lijst op Spotify. Het omvat 80 nummers die je 5 uur en 9 minuten bezighouden. (7 nummers hebben de lijst niet gehaald, simpelweg omdat ze niet op Spotify staan)

Openingsfilmpjes

Hieronder staan een paar van de openingsfilmpjes van de awards avonden.

2015

2014

2013

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.