Weekafsluiting
Now Reading
Control Weekly • Opvolger Reus gelanceerd, Vlaams Gamefonds deadline en Playdev @ ConCon
0

Control Weekly • Opvolger Reus gelanceerd, Vlaams Gamefonds deadline en Playdev @ ConCon

by Eric Bartelson4 september, 2015

Control Weekly met deze week: Larian Studios blijft vrolijk geld binnenharken, Playdev.club op Control Conference, Vlaams Gamefonds stelt deadline op 1 oktober en Abbey Games lanceert de opvolger van de succesvolle Reus. Bovenstaand beeld is van die Renowed Explorers International Society.

Larian staat inmiddels op 1,2 miljoen

Waar is het einde? Nog 25 dagen te gaan!

Playdev.club op Control Conference

De volgende playdev.club (de volgende na die van 11 september) is op 30 september in TivoliVredenburg tijdens Control Conference. In een besloten setting (max 30 mensen) kunnen developers hun prototype laten spelen en beoordelen door mede-developers. Deze editie is alleen open voor mensen met een kaartje voor Control Conference. Lees meer informatie en meld je aan hier.

Vlaams Gamefonds deadline 1 oktober

Attention all Flemish developers looking for (additional) funding! The next VAF Gamefonds (Dutch only) call for serious, educational and entertainment games is coming up soon, on October 1. You still have 1 month to prepare your application.

We recommend that you download the application presentation(Dutch only) created by the VAF commission members themselves, which includes some very handy do’s and don’ts about applying. Contact VAF Gamefonds directly for more information.

En dan nog even dit:

Thomas van den Berg verkoopt zijn game goed in één minuut:

Schermafbeelding 2015-09-03 om 11.56.42

Harry Potter als Dan Houser?

Uit Nu!

Renowned Explorers International Society van Abbey Games is uit op Steam, GOG en Humble:

Lumini van Speelbaars op Steam

Full Game Kit – Hammer 2 van Xform op de Unity Assetstore

Hammer 2 unity

Kenney Game Assets pack van Kenney Vleugels:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.