Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Pixels die BOEM!! doen, Gunslugs 2 van Orangepixel
0

Uit Nu! • Pixels die BOEM!! doen, Gunslugs 2 van Orangepixel

by Eric Bartelson16 januari, 2015

Gunslugs 2 van Orangepixel is als een non stop montage van alle vecht-, schiet- en ontplofsegmenten uit 80-er en 90-er jaren blockbuster actiefilms. Een onophoudelijke stroom vijanden schiet een al even onophoudelijke stroom projectielen op je af en is aan jou om die te ontwijken en ze uit te schakelen met kogels of bommen. En dat alles op een waanzinnige snelheid onder het genot van een goed passende, nerveuze soundtrack. Gunslugs 2 is hardcore.

Eénmansstudio Orangepixel bestaat uit Pascal Bestebroer die alle ontwikkeltaken voor zijn rekening neemt, maar de muziek heeft uitbesteed aan Gavin Harisson. Speel de game nu op iOS, Android, ChromeOS, PC, Mac en Ouya.

chrome_screenshot02 chrome_screenshot01

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.