Nieuws
Now Reading
Video • De volgende game van KLM en Little Chicken heet Jets en gaat over… vliegtuigen
0

Video • De volgende game van KLM en Little Chicken heet Jets en gaat over… vliegtuigen

by Eric Bartelson13 januari, 2015

Na het prijswinnende* Aviation Empire werken KLM en Little Chicken Game Company opnieuw samen. De nieuwe game heet Jets en gaat over… (dit zal als een grote verrassing komen voor niemand) vliegtuigen! Maar er is wel een kleine twist, want de vliegtuigen in kwestie zijn gevouwen van papier. De speler stuurt het vliegtuig door de straten en over de grachten van een uit karton opgetrokken Amsterdam in ware Endless Runner-stijl. De game komt dit voorjaar uit voor mobiele apparaten.

*Aviation Empire won in 2013 een Dutch Game Award (voor Best Co-Production) en een Gouden Spin Award.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.