Nieuws
Now Reading
Video • Mooie actie van M2H en Blackmill Games met het kerstbestand in Verdun
0

Video • Mooie actie van M2H en Blackmill Games met het kerstbestand in Verdun

by Eric Bartelson24 december, 2014

Als je een game over de Eerste Wereldoorlog maakt kan je zo rond deze tijd niet voorbij gaan aan het kerstbestand van 1914. Op verschillende plekken aan het Westfront staakten de vechtende partijen hun vijandelijkheden en kropen uit de loopgraven. Soldaten van beide kanten zochten in de tijd van kerst toenadering en deelden warmte van het vuur, sigaretten en eten. Ze zongen liederen samen en speelden zelfs een potje voetbal.

Ter ere van de honderdjarige herdenking van dit kerstbestand krijgen de spelers van Verdun nog tot morgen de kans om dat bijzondere moment te beleven. Schiet dus niet op je tegenstander, maar sluit vrienden, speel een potje voetbal en gooi sneeuwballen met elkaar.

Nog geen speler van Verdun? Koop ‘m dan nu op Steam met 40 procent korting.

Het kerstbestand spreekt tot de verbeelding:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.