Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Luna League Soccer van Lunagames net voor de kerst uit voor mobiel
0

Uit Nu! • Luna League Soccer van Lunagames net voor de kerst uit voor mobiel

by Eric Bartelson23 december, 2014

Ok, dus de Kickstarter campagne is niet gelukt voor Luna League Soccer, maar dat had geen negatieve gevolgen voor de mobiele versie van deze voetbalgame. Sinds gisteren kunnen iOS-, Android- en Windows Phone-bezitters potjes ultravoetbal spelen met Luna League Soccer.

Luna League Soccer is een over the top voetbalspel van Lunagames geïnspireerd door games als Mario Striker en Red Card Soccer. Het volgt de basisregels van voetbal maar voegt daar power ups en magie aan toe. Zes verschillende groepen nemen het tegen elkaar op om te bepalen wie de macht krijgt over het eiland. Nu dus voor iOSAndroid of Windows Phone. Begin volgend jaar lanceert de game ook op Steam voor PC, Mac en Linux.

luna league store screen2_clean

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.