Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Governor of Poker 3 -Multiplayer gaat ‘all-in’ op mobiel
0

Uit Nu! • Governor of Poker 3 -Multiplayer gaat ‘all-in’ op mobiel

by Eric Bartelson11 december, 2014

De Governor of Poker serie doet het goed voor Youdagames, met naar eigen zeggen meer dan 10 miljoen spelers. Het vandaag verschenen derde deel is puur gericht op mobiele gamers. Begin als rookie en poker je een weg naar boven door toernooien te winnen en munten te verdienen. Speel saloons en casino’s vrij waar steeds moeilijkere tegenstanders wachten en grotere buit. Speel verschillende soorten poker in verschillende locaties. Pas je personage aan met honderden in game items. Je weet wel, al die dingen die de andere Governors ook al deden.

Maar wat Governor of Poker 3 – Multiplayer echt interessant maakt, is de mogelijkheid om online tegen menselijke tegenstanders te spelen. Heb je internet? Daag dan anderen uit tot een potje, of een toernooi en wrijf het eens lekker in als je met een stapel chips van tafel gaat. Of log snel uit als je afgedroogd wordt natuurlijk…

Download Governor of Poker 3 – Multiplayer nu voor iOS of Android. De game is gratis met in-app aankopen.

0DDOqgT GpYvv4B RV8kVcv

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.