Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Ruben is sleepy van Tvndra speelbaar op Android en iOS
0

Uit Nu! • Ruben is sleepy van Tvndra speelbaar op Android en iOS

by Eric Bartelson9 december, 2014

Als Ruben voor de tv in slaap sukkelt, heeft hij één van die vallende dromen. Hij stort naar beneden in een eindeloze nachtmerrie van gekleurde tv’s waar hij op te pletter dreigt te vallen. De speler voorkomt zijn dood door Ruben op tijd de juiste kleur te geven. Komt er een roze tv aan? Zorg dan dat Ruben ook roze is. Dat werk. Hoe verder je valt hoe sneller de tv’s op je afkomen.

Spaar punten en koop allerlei power ups zoals een haarband of kekke bril. Maar ook handige dingen als uitzoomen zodat meer van het level zichtbaar wordt. Ruben is sleepy is gemaakt door Tvndra, bekend van het ingenieuze puzzelspel Help Volty. De game is inmiddels uit voor Android en iOS in een gratis en betaalde versie, waarbij meer tracks en power ups beschikbaar komen.

Screen Shot 2014-12-09 at 13.53.37

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.