Nieuws
Now Reading
Nieuws • Help Tongue Fu Candy Gods van RoboDodo in de handen van PewDiePie
0

Nieuws • Help Tongue Fu Candy Gods van RoboDodo in de handen van PewDiePie

by Eric Bartelson28 november, 2014

Vorig weekend hebben ze er 72 uur aan gewerkt, de gamejam van bekende YouTuber PewDiePie waarin indiedevelopers werden uitgedaagd een grappige game te maken met het thema ‘Fun to Play, Fun to Watch’. Het Leewardense RoboDodo ging de uitdaging aan en heeft met het bizarre Tongue Fu Candy Gods een geslaagde inzending op zijn naam.

Uit de ruim 800 deelnemende games worden nu tien winnaars gekozen die PewDiePie speelt, filmt en van commentaar voorziet. De community kan de games nu spelen en stemmen op hun favoriet. Help RoboDodo aan een plekje in de spotlight door de game te spelen en te stemmen. Dat kan hier.  

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.