Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Help een breiende beer de winter door met Knituma van Paprika Games
0

Uit Nu! • Help een breiende beer de winter door met Knituma van Paprika Games

by Eric Bartelson21 november, 2014

Je moet het Paprika Games nageven, ze hebben een originele invalshoek gevonden voor Knituma. Er zijn niet veel games gemaakt met een breiende beer in de hoofdrol, maar hier is ie dan toch eindelijk! In Knituma krijg de speler een minuut de tijd om zoveel mogelijk wol te verzamelen voor Kuma. Dat is dus die breiende beer. Hij (zij?) breit een sjaal voor de winter en hoe meer wol er in het mandje belandt, hoe langer de sjaal wordt.

De bolletjes wol vliegen door de lucht en het is de bedoeling om de wol aan elkaar te linken voordat ze in de mand komen. Maar vervelende vliegende scharen en messen en wolvretende motten scheppen er genoegen in de draadjes kapot te maken en de combo’s wreed te verstoren.

Knituma is nu uit voor iOS. 

 

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.