Nieuws
Now Reading
Uit al een tijdje! • Ren voor je leven in The Maze Runner van Sticky Studios
0

Uit al een tijdje! • Ren voor je leven in The Maze Runner van Sticky Studios

by Eric Bartelson20 november, 2014

Sticky Studios mag weer een Hollywood Blockbuster bijschrijven op het toch al zo imposante lijstje. Dit keer is het The Maze Runner die een game krijgt ter promotie. In de film zoeken jongeren een ontsnapping uit een enorm doolhof en rennen ze constant voor hun leven. In de game doe je dat ook in een Temple Run-achtige setting. Stuur dus op tijd opzij, omhoog of omlaag om de vele gevaren te vermijden en langer in leven te blijven.

De game is uit voor iOS en Android. De film draait nog in de bioscoop.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.