Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Lekkere muziek en super slomo van Proun+ is hypnotiserende combinatie
0

Video Vrijdag • Lekkere muziek en super slomo van Proun+ is hypnotiserende combinatie

by Eric Bartelson14 november, 2014

Proun+ is een razendsnelle racegame waarbij je een bal over een kabel stuurt die door een abstract landschap kronkelt. Als je die beelden nou flink vertraagd en daar onder een nummer van de officiele soundtrack plakt, heb je een fascinerend filmpje. Eentje die je aan het beeldscherm gekluisterd houdt voor 3 minuten en 58 minuten. Het nummer heet My Diesel Powered Organ, het is van de soundtrack van Proun+ die is geschreven en gespeeld door Joost van Dongen en Arno Landsbergen.

Engine Software pakte het eerste deel en maakte dat geschikt voor 3DS en iOS. Zelf voegde de studio uit Doetichem nog eens zes extra tracks toe aan de vijf bestaande. Ook werden er verschillende gamemodes bedacht die de game een langere houdbaarheid geven. De speler kan kiezen uit vijf verschillende snelheden, van relaxed een stukje toeren tot niet knipperen anders ben je dood. Verwacht Proun+ de komende weken in de 3DS eShop en App Store.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.