Control
Now Reading
Nieuws • Unity en Unreal Engine 4 talks op Control Conference
0

Nieuws • Unity en Unreal Engine 4 talks op Control Conference

by Matthijs Dierckx12 november, 2014

Epic en Unity spreken op Control Conference over hun engines. Unity’s Andy Touch zal voornamelijk ingaan op Unity’s nieuwe UI System, Epic Games’ Sjoerd de Jong demonstreert de Unreal Engine 4 door on stage een (kleine) game te bouwen.

Unity – demo on stage – Andy Touch (Unity)

A Hands-On Guide to Unity’s New UI System

At last! Unity’s brand new UI system is almost here. Andy Touch will show a hands-on demonstration of how to use it to create polished and interactive UI for your games and applications. He will also show how the UI system can be used to create both screen-space 2D HUD and world-space 3D UI, how it fits in with varying screen sizes, and he will also explain how it has been designed for both graphic designers and programmers to use!

Unreal Engine 4 – demo on stage – Sjoerd De Jong (Epic Games)

The Magic of Unreal Engine 4

Take a look at how Epic Games’ Unreal Engine 4 empowers developers. By building a simple game live on stage, the presentation will demonstrate some of the most useful features found in Unreal Engine 4.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.