Control
Now Reading
Nieuws • Componist van Remember Me en Assassin’s Creed IV Freedom Cry spreekt op Control Conference
0

Nieuws • Componist van Remember Me en Assassin’s Creed IV Freedom Cry spreekt op Control Conference

by Matthijs Dierckx10 november, 2014

Olivier Deriviere, componist van onder meer Remember Me en Assassin’s Creed IV Freedom Cry spreekt op Control Conference aan de hand van zijn beroemde voorbeelden over zijn werkwijze:

Based on his acclaimed work on “Remember Me” (Capcom) and “Assassin’s Creed IV Black Flag Freedom Cry” (Ubisoft) Olivier Deriviere will explain the different steps that lead him to create unique musical soundscapes. He will expose his way of collaborating with a developer and how he handled the music production and integration throughout a video game production.

freedomcry

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.