Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Kinetic Sand’s Great Adventure is een zanderig avontuur zonder zand
0

Uit Nu! • Kinetic Sand’s Great Adventure is een zanderig avontuur zonder zand

by Eric Bartelson7 november, 2014

Monobanda heeft wel iets met zand. Zo bedacht de Utrechtse studio de interactieve zandbak Mimicry en was het één van de eerste met een flinke homp kinetisch zand. Geen gekke keus dus voor het ontwerp van Kinetic Sand’s Great Adventure, een promotiespel voor Waba Fun, maker van dit soort zand en klei. Hoofdrolspelers in de game zijn drie producten: Kinetic Sand, Shape It en Bubber. In de physics based puzzel game zijn de Bubbers op weg naar huis en moet de speler het Kinetic Sand en Shape It manipuleren om ze daar te krijgen.

Kinetic Sand’s Great Adventure is een project van Monobanda, HappyCoders en de muziek is van Kettel.

Download de game gratis op iOS of Android.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.