Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Briquid Mini van Gamious past nu wel prima op smartphones
0

Uit Nu! • Briquid Mini van Gamious past nu wel prima op smartphones

by Eric Bartelson7 november, 2014

Briquid Mini van Gamius is de kleine broer van Briquid, de tabletgame die in 2013 uitkwam. Omdat de één op één vertaling van die game naar het kleine scherm van een smartphone niet echt fijn werkte (de grids werden te klein voor de gemiddelde wijvinger), is de game aangepast. De grids zijn kleiner geworden -en de blokjes dus groter- en de graphics zijn opgefrist. En voila! Daar is dus Briquid Mini. Nog net zo ingenieus en nog net zo tijdvretend.

De game komt in twee versies (voorlopig alleen op iOS), een gratis versie met 20 levels of een betaalde met alle 100 levels. Die kost 89 cent.

screen_8 screen_6

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.