Nieuws
Now Reading
Nieuws • Lunagames start Kickstarter-campagne voor Luna League Soccer
0

Nieuws • Lunagames start Kickstarter-campagne voor Luna League Soccer

by Eric Bartelson7 november, 2014

Voor de afronding van Luna League Soccer zoekt Lunagames een financiële bijdrage van de crowd. In de Kickstarter-campagne vraagt het bedrijf een bedrag van 7500 euro  voor het implementeren van 12 verschillende teams en velden, een toernooi modus, penalty’s en meer. Uiteraard zijn er stretch goals, die stapsgewijs oplopen tot 30.000 euro. Voor dat bedrag komt er realtime multiplayer en een consoleversie.

Maar zover is het voorlopig nog niet. De eerste 92 euro zijn binnen op het moment van schrijven en nog 29 dagen te gaan. Luna League Soccer is een over the top voetbalspel geïnspireerd door games als Mario Striker en Red Card Soccer. Het volgt de basisregels van voetbal maar voegt daar power ups en magie aan toe. Check de Kickstarter pagina voor een uitgebreide beschrijving van de features en bekijk hieronder de Kickstarter video:

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.