Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Eerste game van Excamedia is Jewel Breaker op Android
0

Uit Nu! • Eerste game van Excamedia is Jewel Breaker op Android

by Eric Bartelson4 november, 2014

Excamedia timmert flink aan de weg. De studio werd vorig jaar augustus opgericht door Maarten van Zanten en heeft nu een plek in de Dutch Game Garden. Acht mensen werken full time aan de eerste grote release A Clumsy Adventure, een platformer voor alle consoles en Steam. Maar tussendoor is er ook gelegenheid voor kleinere releases, zoals onlangs (de Alpha van) Nanos en nu Jewel Breaker. Die laatste geldt als de eerste officiele release van Excamedia.

In het spel is het de bedoeling om gekleurde diamanten weg te spelen door de achtergrond dezelfde kleur te geven en ze vervolgens te breken. Zo simpel is het. Tenminste, zo simpel begint het. Al snel komen er meer diamanten op het scherm en krijg je meer kleuren om weg te spelen. De game is uit op Android en is gratis. Download ‘m hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.