Nieuws
Now Reading
Video • Hét bewijs in 6 minuten en 1 seconde: The Flock wérkt
0

Video • Hét bewijs in 6 minuten en 1 seconde: The Flock wérkt

by Matthijs Dierckx3 november, 2014

Dit weekend maakten de heren van Vogelsap het buitenstaanders mogelijk via Steam hun multiplayer-griezel-concept eens zelf uit te proberen. Onderstaande Youtube-video is gemaakt door één van de spelers. En na het zien daarvan kun je niet anders dan stellen: Ja, The Flock wérkt.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.