Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Knal dat gespuis terug naar de hel in Trigger Happy Halloween Shootout van Lunagames
0

Uit Nu! • Knal dat gespuis terug naar de hel in Trigger Happy Halloween Shootout van Lunagames

by Eric Bartelson28 oktober, 2014

Met Halloween is het de bedoeling dat je je eens helemaal overgeeft aan je grootste innerlijke angsten. Spinnen en slangen glibberen uit de schedels van halfdoden die uit de grond kruipen op zoek naar verse hersens. Zoiets? Ik ben nog een beetje onwennig, maar een goed verkleedfeestje sla ik niet over. Lunagames weet wel hoe ze moeten inhaken op een internationale gebeurtenis. Zo maakten ze afgelopen zomer de leukste niet-voetbal-gerelateerde-WK voetbalgame. En ook nu hebben ze de vinger aan de stille pols van Halloween met Trigger Happy Halloween Shootout.

Reken af met als die ondoden, skeletten en ander griezelig gespuis door de met een uiteenlopen arsenaal wapens terug naar de hel te knallen. Zoals in de trailer staat: ‘Time for your trigger treat.’ Hey… was dat eigenlijk niet een betere naam voor de game? Trigger Treat… Hoe dan ook, Android– en iOS-bezitters kunnen zich uitleven.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.