Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Leer praten met holbewoners in Tribal and Error van Grotman — nu met demo
0

Video Vrijdag • Leer praten met holbewoners in Tribal and Error van Grotman — nu met demo

by Eric Bartelson24 oktober, 2014

Het is de launchtrailer van de speelbare demo van Tribal and Error en ontwikkelaar Grotman wil dat je probeert te praten met holbewoners. De speler leert communiceren met die holbewoners door te herhalen wat zij zeggen en goed op te letten wat hun reactie daar op is. Zo geeft een speler zelf betekenis aan de tekens die hij ziet en dat houdt in dat de mogelijkheid bestaat dat een taal zich per speler anders kan ontwikkelen.

Grotman bestaat uit een groep HKU studenten die de game nu verder ontwikkelen binnen de opleiding. “We hebben hard gewerkt om deze game door te trekken naar het derde jaar en een indie startup te vormen binnen de school. Dit is goedgekeurd door onze opleiding en we mogen volgend jaar fulltime aan onze game werken”, aldus designer Joel Sjouke.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.