Nieuws
Now Reading
Nieuws • Speel nu de demo van Guns, Gore & Cannoli van Crazy Monkey Studios
0

Nieuws • Speel nu de demo van Guns, Gore & Cannoli van Crazy Monkey Studios

by Eric Bartelson24 oktober, 2014

We schreven al eerder over Guns, Gore & Cannoli van het Vlaamse Crazy Monkey Studios en The Claeys Brothers. Het is een even komische als technisch knappe game waar vooral de aandacht voor de animaties opvallen. Let maar eens op het herladen van de shotgun. Lees meer over het development hier. Ze zijn al drie jaar bezig, maar het einde is dan nu toch echt in zicht. Verwacht de game begin 2015 op PS4, Xbox One en PC & Mac.

Download de game hier. 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.