Nieuws
Now Reading
Nieuws • Speel nu de vroege versie van Nanos –een vier speler Breakout– van Excamedia
0

Nieuws • Speel nu de vroege versie van Nanos –een vier speler Breakout– van Excamedia

by Eric Bartelson20 oktober, 2014

Oude gameconcepten krijgen met de toevoeging van een likkie verf en nieuwe manieren van spelen een tweede leven. Heiny Reimes deed het al eerder met Roche Fusion, een old skool shooter in een modern jasje. Nu doet hij het onder de vlag van Excamedia met Breakout en noemt het Nanos. De game neemt de klassieke gameplay van het stenen breken en voegt daar extra spelers en andere omgevingen aan toe.

De game is momenteel in Alpha en hier gratis te downloaden. Meer info over de game vind je hier.


Nanos new 3D art. – Indie DB

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.