Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Four Wheeler van Team6 eerste game in reeks voor Amerikaanse uitgever
0

Uit Nu! • Four Wheeler van Team6 eerste game in reeks voor Amerikaanse uitgever

by Eric Bartelson17 oktober, 2014

Team6 heeft een deal gesloten met de Amerikaanse tijdschriftenuitgever TEN: The Enthusiast Network voor het development van meerdere games gebaseerd op het uitgebreide portfolio. Four Wheeler is de eerste game in die reeks. Het is een game waarin de speler met 4×4 voertuigen door verschillende ruige omgevingen racet en probeert eerste te worden of gewoon lekker op eigen gelegenheid rondjes rijdt. In totaal zijn er 12 voertuigen om uit te kiezen, van pickup trucks, tot zandbuggy’s en jeeps.

De game is nu eerst uit op iOS, maar de Android-versie laat niet lang op zich wachten.

Screens (3) Screens (4)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.