Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Rally Point 4 van Xform scheurt gratis op Android-apparaten
0

Uit Nu! • Rally Point 4 van Xform scheurt gratis op Android-apparaten

by Eric Bartelson16 oktober, 2014

En daar is er weer één! Een onvervalste Xform-knaller, gratis en voor niets, ditmaal op Android. In de eerder voor het web verschenen Rally Point 4 is het de bedoeling om zo lang mogelijk een rallywagen op de baan te houden door tijdig door de checkpoints te rijden. Rijd door verschillende locaties met uiteenlopende wagens en probeer zo lang mogelijk niet te sterven.

Xform-baas Pieterik van Groesbeek tot Albers: “Ken je Colin McRae Rally nog? Nee? Precies! Rally Point 4 doet de herinnering aan alle voorgaande rallygames vervagen. Dit is de beste rallygame sinds de uitvinding van de bijrijder.”

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.