Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Liselore Goedhart maakt met Lizzywanders Art Pack eigen wereld in Sound Shapes
0

Uit Nu! • Liselore Goedhart maakt met Lizzywanders Art Pack eigen wereld in Sound Shapes

by Eric Bartelson15 oktober, 2014

De muzikale platformer Sound Shapes op de PlayStation (3, 4 en Vita) heeft met het Lizzywanders Art Pack een nieuwe wereld gekregen die is ontworpen en uitgevoerd door artist Liselore Goedhart. Ze had tijdens het development van Sound Shapes al vroege concept schetsen bijgedragen en nu heeft ze dan haar eigen level vol met die typische Goedhart illustraties. Koop het Lizzywanders Art Pack voor 99 cent via de PSN Store.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.