Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Governor of Poker 3 van Youda Games zet all in op multiplayer
0

Uit Nu! • Governor of Poker 3 van Youda Games zet all in op multiplayer

by Eric Bartelson13 oktober, 2014

Governor of Poker 1 en 2 hebben het best goed gedaan voor Youda Games, met naar eigen zeggen 10 miljoen spelers wereldwijd. De game begon aanvankelijk als premium downloadable op pc maar vond al snel een logischer thuis op smartphones en tablets. Nu is het de beurt aan het onvermijdelijke deel 3, waarin het wilde westen thema nog steeds nadrukkelijk aanwezig is.

Ook een sterke nadruk heeft online multiplayer. De game zoekt menselijke spelers bij de potjes poker en Blackjack. Texas hold ‘em neemt uiteraard de belangrijkste plek in met toernooien tegen vijf of acht tegenstanders en allerlei varianten waarmee virtuele chips worden verdiend. In deze free-to-play game krijgen spelers dagelijks een stapeltje chips, maar kunnen die ook tussendoor bijgekocht worden.

Het gewonnen geld kan uitgegeven worden aan upgrades, nieuwe tafels en gebieden en aan allerlei items die je character mooier (of juist niet) maken. Speel Governor of Poker 3 nu op iOS en Android. vooralsnog alleen in Nederland, Israel en Italië.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.