Nieuws
Now Reading
Video • Rive van Two Tribes knalt van het scherm
0

Video • Rive van Two Tribes knalt van het scherm

by Eric Bartelson9 oktober, 2014

Rive, de nieuwe game van het ‘nieuwe’ Two Tribes, blijft een sterke indruk maken. Tijdens de toernee langs verschillende gamebeurzen (Gamescom, Tokyo Game Show, Indigo, EGX) was de publieke belangstelling steevast groot en de reacties positief.

Collin van Ginkel zei tijdens Gamescom: “Rive is eigenlijk al een heel oud idee van ons. We wilden destijds eerste even Toki Tori afmaken en dan aan deze game beginnen. Meer dan tien jaar later maken we ‘m dan eindelijk.”

De game staat nu gepland voor een early 2015 release op de

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.