Control
Now Reading
Video Vrijdag • Bekijk hier de teaser van de Dutch Game Awards 2014
0

Video Vrijdag • Bekijk hier de teaser van de Dutch Game Awards 2014

by Eric Bartelson3 oktober, 2014

Het lijkt misschien nog ver weg, maar 25 november komt onherroepelijk dichterbij. Met het verstrijken van elke minuut naderen we een nieuwe editie van de Dutch Game Awards, de zevende alweer. Ook zo’n zin in? Wij ook. Het is namelijk elk jaar een fantastisch evenement waar professionals en studenten, pers en bobo’s bij elkaar komen om te vieren dat we werken in een bijzondere industrie waar mooie dingen worden gemaakt. Games die vermaken of beter maken, die tot nadenken stemmen of tot actie oproepen, die ons laten ontsnappen of juist bij de les trekken. Kortom, we vieren Nederlandse games.

De uilen worden uitgereikt tijdens het Control Industry Dinner in TivoliVredenburg, waar eerder die dag ook de tweede Control Conference plaatsvindt. Daar komt zeer binnenkort overigens meer info over! De nominaties voor de verschillende categorieën zijn nog niet bekend gemaakt, want de vakjury is nog druk doende de ingediende games te testen en te spelen. Maar je kan wel alvast in de stemming komen door de teaser te bekijken.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.