Control
Now Reading
Event • Game Café morgen op het NFF over storytelling, cinematografie en Hollywood
0

Event • Game Café morgen op het NFF over storytelling, cinematografie en Hollywood

by Matthijs Dierckx1 oktober, 2014

Guerrilla’s studio art director Jan-Bart van Beek, Sticky’s Jeroen de Cloe en Ronimo’s Joost van Dongen spreken morgen op het Nederlands Film Festival over Games & Films. Tijdens het NFF Game Café, georganiseerd door Control Magazine en Improvive, komen ze aan het woord over storytelling, cinematografie en Hollywood.

De sessie is gratis toegankelijk, begint om 18:30 (inloop vanaf 18:00), eindigt rond 20:00 uur en heeft plaats in de foyer van de Pandora Zaal in TivoliVredenburg. Zoomin.tv treedt op als co-host en streamt de hele sessie.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.