Nieuws
Now Reading
Nieuws • Twee ex-Playlogic collega’s maken kaartspel Gang Up! en zoeken geld via Kickstarter
0

Nieuws • Twee ex-Playlogic collega’s maken kaartspel Gang Up! en zoeken geld via Kickstarter

by Eric Bartelson30 september, 2014

Artist Robin Keijzer en designer Paul van der Meer kennen elkaar van hun tijd bij Playlogic. Ze werkten daar in de studio in Breda aan Fairytale Fights, Keijer als Lead Artist en Van der Meer als schrijver van verhaal en cutscenes. Maar dat is inmiddels eeuwen geleden. Robin Keijzer werkt tegenwoordig freelance aan comics, games en illustratieopdrachten en Van der Meer maakt (serious) games, comics en verhalen.

De twee werken nu weer samen aan een kaartspel voor 3 tot 4 spelers, Gang Up! genaamd. Om het spel van prototype naar productie te krijgen is 8.500 dollar nodig dat het tweetal via Kickstarter probeert binnen te slepen. In Gang Up! nemen spelers de rol van een gangster aan die zich opwerkt in de pikorde en uiteindelijk de baas van Crimetown wordt. Check de Kickstartervideo hieronder en ga hier heen om het spel financieel te steunen.

Gang Up full

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.