Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Strategisch knallen met Base Busters van Vanguard Games
0

Uit Nu! • Strategisch knallen met Base Busters van Vanguard Games

by Eric Bartelson19 september, 2014

Vanguard Games heeft vandaag Base Busters wereldwijd uitgebracht voor iOS apparaten. Het is een soort van tower defense/offence game waarin de speler met een groepje tanks rijdt over een vooropgezet traject en onderweg vijandige units en gebouwen moet vernietigen terwijl hij ondertussen de eigen troepen gezond houdt. Base Busters is in vergelijking met Halo: Spartan Assault misschien niet zo’n sexy game, maar door de samenwerking met Nexom M, een grote Japanse uitgever op het gebied van free to play games, heeft het wel weer een goede kans op een groot publiek.

Download Base Busters hier en bekijk hieronder een video van de game in actie.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.