Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Age of Wonders III eerste expansion Golden Realms geeft uren extra gameplay
0

Uit Nu! • Age of Wonders III eerste expansion Golden Realms geeft uren extra gameplay

by Eric Bartelson19 september, 2014

Het gaat dus goed met Age of Wonders III. De makers zijn tevreden en de spelers zijn dat ook, zeker nu de eerste expansion Golden Realms de game weer aanzienlijk vergroot. Met Golden Realms komt een nieuwe verhaallijn die laat zien wat er met de Halflingen gebeurt als ze proberen te overleven in een nieuw en gevaarlijk land. Nieuwe eenheden, helden en leiders worden toegevoegd aan de toch al zo kleurrijke cast van personages in Age of Wonders III. Verwacht verder veel meer upgrades en uitbreidingen voor zowel steden als units. Koop Golden Realms nu via Steam of GoG.

golden realms

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.