Nieuws
Now Reading
Nieuws • Help Gunslugs 2 van Orangepixel aan een plek op Steam
0

Nieuws • Help Gunslugs 2 van Orangepixel aan een plek op Steam

by Eric Bartelson18 september, 2014

Eenmanstudio Orangepixel heeft zijn games op alle mogelijke platformen uitgegeven (inclusief niet voor de hand liggende als Google Glass, Ouya en Blackberry), maar een release op Steam ontbreekt nog in dat rijtje. Daar wil Pascal Bestebroer verandering in brengen met zijn nieuwste game Gunslugs 2. De game staat nu in Steam Greenlight klaar om bij de winkel naar binnen gestemd te worden.

Gunslugs 2 is het vervolg op de succesvolle Gunslugs die ondermeer op smartphones en PS Vita verscheen. In deze versie zien we meer van de over the top pixel actie die de games van Orangepixel zo kenmerken. Nu met een extra dosis pop culture referenties en goeie grappen. In de trailer zitten er al een paar verwerkt. De game komt waarschijnlijk in oktober uit.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.