Nieuws
Now Reading
Nieuws • Liselore Goedhart gaat solo en scoort meteen met Super Game Jam project SimAntics
0

Nieuws • Liselore Goedhart gaat solo en scoort meteen met Super Game Jam project SimAntics

by Eric Bartelson15 september, 2014

Liselore Goedhart is bekend van de zeer herkenbare (en zeer aaibare) visuele stijl die ze de meeste Monobanda games meegaf. Een goed voorbeeld is het vorig jaar verschenen Nott won’t sleep, dat zijn appeal voor een groot deel dankte aan haar ontwerp van characters en omgevingen. Nu is Goedhart (aka Lizzy Wanders) voor zichzelf begonnen en krijgt ze met haar eerste solo-project meteen flink aandacht.

Helemaal solo is het niet, want Goedhart werkte samen met Tom Francis aan een 48-uur durende game jam in het kader van de documentairereeks Super Game Jam. Hun gezamenlijke project SimAntics: Realistic Anteater Simulator is nog voor het verschijnen van de bewuste aflevering en game op Steam, geselecteerd als bonus game tijdens Fantastic Arcade 2014 in Austin Texas.

De aflevering waarin Francis en Goedhart aan de game werken, wordt tijdens Fantastic Fest (waar Fantastic Arcade een onderdeel van is) getoond in een grote zaal.

Liselore Goedhart werkt nu dus onafhankelijk van Monobanda. Check haar website hier.

simantics

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.