Control
Now Reading
Last Call! • Dutch Game Awards inschrijvingen sluiten vannacht om 12 uur
0

Last Call! • Dutch Game Awards inschrijvingen sluiten vannacht om 12 uur

by Matthijs Dierckx15 september, 2014

Vandaag is de laatste dag om games in te schrijven voor de Dutch Game Awards, Neerlands belangrijkste developer prijzen. Dat inschrijven kan hier.

Zoals gebruikelijk kiezen jullie er in groten getale voor jullie game niet in te schrijven voor Best Audio & Music. Daarop hebben we besloten dit als extra, vierde categorie toe te staan. Geef in de toelichting aan als je wil dat de game voor Best Audio & Music in overweging wordt genomen. Developers die hun game reeds hebben ingeschreven krijgen hier nog bericht over of hebben dat reeds gehad.

Wat betreft Early Access en andere publieke beta’s: inschrijven is toegestaan en de jury beoordeelt ze ‘as is’. Belangrijk om te weten: elke game kan één keer meedingen. Dus niet eerst als Early Access-titel en het jaar daarna als release. Uitzondering hierop zijn extreme make-overs, om ze zo maar te noemen. Vergelijk bijvoorbeeld 99 Bricks met 99 Bricks Wizard Academy.

De uitreiking vindt dit jaar plaats op 25 november in het Utrechtse TivoliVredenburg, tijdens het awards diner na afloop van de Control Conference.

De Dutch Game Awards zijn een event van Control Magazine en Improvive.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.