Control
Now Reading
Nieuws • 3 nieuwe student awards bij de Dutch Game Awards
0

Nieuws • 3 nieuwe student awards bij de Dutch Game Awards

by Matthijs Dierckx12 september, 2014

Studenten maken vanaf dit jaar kans op drie Dutch Game Awards. Om de individuele disciplines meer kans te geven introduceren we deze nieuwe studenten categorieën: Best Art Direction, Best Technical Achievement en Best Game Design.

De organisatie — Control Magazine en Improvive — kreeg steeds vaker het verzoek meer ruimte te bieden aan studenten. Mede dankzij de steun van een aantal opleidingen is dat vanaf dit jaar dus mogelijk.

Studenten — en alle andere developers — kunnen hun games aanmelden tot en met 15 september. Een paar dagen dus nog. Inschrijven kan hier (en is dit jaar nog gratis.)

De Dutch Game Awards worden dit jaar uitgereikt in TivoliVredenburg op 25 november — tijdens het awards diner na afloop van de tweede editie van de Control Conference.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.