Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Speelbaars viert eenjarig bestaan met stuiterende beren – Panda Pounce
0

Uit Nu! • Speelbaars viert eenjarig bestaan met stuiterende beren – Panda Pounce

by Eric Bartelson11 september, 2014

Vanochtend kreeg ik een mailtje dat als volgt begon:

Hallo Eric,

Je bent een panda met een passie voor voedsel. Je bent lui, dik en hongerig en je bent heel erg goed in stuiteren.

Nou dan heb je mijn aandacht wel hoor. Je noemt me een luie, dikke, stuiterende panda? Nog voordat je vraagt hoe het met me gaat? Maar het was blijkbaar geen schelkanonnade (als je dan toch uitgescholden wordt, is luie panda geen gekke overigens), het was de beschrijving van Panda Pounce, een gratis game van de één jaar jonge studio Speelbaars. Om de verjaardag te vieren, en om even niet met debuutgame Lumini bezig te zijn, besloot het zestal tot een gamejam. Het resultaat is een multiplayer waarin 2 tot 4 spelers met die dikke, luie panda’s vechten om een stokje bamboe. Nou ja het is niet echt vechten. De goedaardige dikzakken kunnen alleen rollen en springen.

Check het gratis verjaardagscadeautje op Kongregate of download het hier voor PC.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.