Nieuws
Now Reading
Uit Nu! • Vechtende katten nemen het op tegen Destiny – Cats Fight van Flow Studios
0

Uit Nu! • Vechtende katten nemen het op tegen Destiny – Cats Fight van Flow Studios

by Eric Bartelson9 september, 2014

Het is 9 september 2014, de dag dat de grootste/duurste game van het jaar, misschien wel allertijden, uitkomt. Wat doe je dan als Nederlandse indiestudio? Ga je in een hoekje zitten met het hoofd tussen de benen, zachtjes heen en weer wiegen in de hoop dat het snel overwaait? Nee natuurlijk niet! Je brengt op dezelfde dag je eigen game uit! Als tegenwicht voor al dat shootergeweld bied je eh… kattengeweld.  Flow Studios lanceert dus vandaag Cats Fight voor iOS.

Het doel van deze local multiplayer swipe- en tapgame is de tegenstander van het plateau duwen. Dat doe je met allerlei vechtmoves die geactiveerd worden door -inderdaad- swipen en tappen. Dat vergt veel van je uithoudingsvermogen en van het scherm van de iPad, dus speel het bij voorkeur op het apparaat van iemand anders. De katten gaan elkaar niet zomaar te lijf, ze gebruiken zwaarden, bijlen en andere wapens. En als slagroom op de taart is er de mogelijkheid om ze aan te kleden met allerlei zinloze accessoires.

Ben je op zoek naar een game waarin je met miljoenen andere mensen een episch sci-fi avontuur beleeft op verre planeten en onbekende sterrenstelsels, ga dan voor Destiny. Wil je gewoon even een potje meppen met een vriend of collega en virtuele katten pijn doen? Dan is Cats Fight de game voor jou.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.