Nieuws
Now Reading
Nieuws • Grin haalt Kickstarter doel ruimschoots met Woolfe – The Red Hood Diaries
0

Nieuws • Grin haalt Kickstarter doel ruimschoots met Woolfe – The Red Hood Diaries

by Eric Bartelson2 september, 2014

Nog 56 uur te gaan in de Kickstarter-campagne van Woolfe – The Red Hood Diaries en de buit is ruimschoots binnen voor de Antwerpse studio Grin. Het doel was 50.000 dollar, maar in dit tempo is de 60.000 al bereikt op het moment dat dit bericht online staat.* Voor het weekend was er nog ruim vijfduizend te gaan toen de aankondiging van een aantal nieuwe tastbare beloningen voor backers kwam – denk aan posters, een artbook en een pen-en-paper rollenspel gebaseerd op het verhaal van Woolfe. Dat bedrag werd dus in drie dagen tijd gehaald.

Voor Grin betekent het dat de game nu verschijnt in de vorm zoals de studio het idealiter zag, dus met een flinke portie magie, geavanceerde vechtstijlen, verbeterde animaties en een editor om het leger van Woolfe te personaliseren. Het volgende doel is nu de eerste stretch goal van 75K: een nieuw soort toy soldier. De campagne loopt nog tot 4 september middernacht, dus als je de game nog wilt steunen, doe het snel.

2829ce499897470dc3ff9ede20573c8d_large

* Op het moment van publiceren staat de teller op 59.938 dollar!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.