Control
Now Reading
Nieuws • Nog maar twee weken om in te schrijven voor de Dutch Game Awards
0

Nieuws • Nog maar twee weken om in te schrijven voor de Dutch Game Awards

by Eric Bartelson29 augustus, 2014

Heb je het afgelopen jaar (vanaf 2 september 2013 tot uiterlijk 15 september 2014) games uitgebracht? Dan kom je in aanmerking voor een Dutch Game Award, mits de vakjury jouw game kiest natuurlijk. Nog niet aangemeld? Doe dat dan snel via de website van de Dutch Game Awards. Wie weet schaart jouw game zich in een illuster rijtje winnaars van de voorgaande zes edities.

Ieder bedrijf mag maximaal 4 games inschrijven en die in drie categorieën nomineren. Waar wacht je nog op? Doe het! Nu!

2013

2012

2011

2010

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.