Nieuws
Now Reading
Video Vrijdag • Eerste expansion voor Age of Wonders III
0

Video Vrijdag • Eerste expansion voor Age of Wonders III

by Matthijs Dierckx22 augustus, 2014

Op de Gamescom troffen we een paar blije gezichten van/op de studiohoofden van Triumph Studios. Hun Age of Wonders III, dat eerder dit jaar verscheen, is niet alleen goed ontvangen door de pers, maar scoorde ook aan de kassa. Wel zo fijn als de toekomst van je studio ervan af hangt.

En nu is er dus de eerste uitbreiding: Golden Realms. Wat die inhoudt zie je in de video hierboven.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.