Nieuws
Now Reading
Video • Lethal League van Reptile Games is ook op Gamescom publiekstrekker
0

Video • Lethal League van Reptile Games is ook op Gamescom publiekstrekker

by Eric Bartelson15 augustus, 2014

Het Holland Paviljoen op Gamescom valt op tussen de enigszins saaie stands van de buren. Vertegenwoordigers op de immer lege stand van Korea en het fleurige, maar ook matig bezochte Mexico kijken jaloers naar de bedrijvigheid op dat gekke Holland Paviljoen.

De tien speelbare arcadekasten, mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds van de creatieve industrie, zorgen voor heel wat aanloop van publiek. Alle deelnemers hebben een dagtaak aan het demonstreren van de games en interviews geven. Maar één game steekt er gedurende de dag bovenuit wat aantal spelers betreft. Lethal League is dan ook een vierspeler game en op zijn best als er ook daadwerkelijk vier gamers tegelijk op de knoppen rammen.

Dion Koster van Reptile Games staat op een afstandje tevreden toe te kijken. “Waar de game ook staat, er komen spelers op af. Het is voor ons ook heel waardevol om te kijken of spelers uit zichzelf de controls en gameplay doorkrijgen dus we bemoeien ons er niet teveel mee.”

Lethal League komt op 27 augustus uit op Steam. De game support vier spelers lokaal en online.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.