Nieuws
Now Reading
Video • Ronimo Games legt uit hoe Swords & Soldiers 2 werkt
0

Video • Ronimo Games legt uit hoe Swords & Soldiers 2 werkt

by Eric Bartelson14 augustus, 2014

Ronimo Games is onderdeel van de Indie Megabooth op Gamescom dit jaar. Op een mooie plek in Hal staat het kleine maar knusse Swords & Soldiers hoekje, met altijd twee developers in de buurt om uit te leggen hoe de game werkt, vragen te beantwoorden of handtekeningen te plaatsen.

Handtekeningen? Jazeker. Ronimo Games heeft een aantal grote fans die het geweldig vinden om hun dev helden te ontmoeten. Joost van Dongen met een grote grijns: “We hebben 35.000 spelers die meer dan 100 uur in Awesomenauts hebben gestoken. Ongelofelijk toch? We hadden net één van die jongens hier. Hij zei gedag, ging even zitten spelen met Awesomenauts en zei toen hij wegliep ‘Tot morgen!’. Die staat hier dus morgen weer!”

Swords & Soldiers 2 nadert inmiddels zijn voltooiing en dus is het van belang dat spelers weten dat de game er aan komt en hoe hij speelt. Vandaar deze laatste trailer met commentaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.