Nieuws
Now Reading
Video • Eindelijk weer nieuws over Kick & Fennick van Jaywalkers Interactive
0

Video • Eindelijk weer nieuws over Kick & Fennick van Jaywalkers Interactive

by Eric Bartelson14 augustus, 2014

Het is bijna niet te geloven dat het alweer twee jaar geleden is dat Vincent Bonefaas en Laurens Bruins het Holland Paviljoen bezochten met onder hun arm een iPad met een eigengemaakt spelletje. Kick & Fennick stal onmiddellijk de harten van iedereen die het speelde met de combinatie van een slimme game mechanic en een fris uiterlijk van omgevingen en characters.

Ook Sony bleek onder de indruk en wilde de game op de PS Vita. Bonefaas en Bruins twijfelden in eerste instantie. Ze waren juist voor zichzelf begonnen om lekker snel games te maken en niet mee te hoeven in die industrie rompslomp. Maar het idee om op Sony’S handheld te launchen was toch wel aanlokkelijk. Ze stemden toe.
Nu twee jaar later is de game dan eindelijk bijna zover voor release. Wat er in die tijd is gebeurd? Daar hebben ze het later nog wel eens over. Eerst maar eens de release, hopelijk nog dit jaar.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.